HomeAuteurBoekenLeesfragmentenFilmpjes

Boeken

Het tribunaal van de ziel

Terwijl Rome wordt geteisterd door onophoudelijke regenbuien, bestuderen twee mannen in een café in de buurt van het piazza Navona een dossier. Er is een meisje verdwenen. Misschien is ze ontvoerd, maar als ze nog in leven is, is er niet veel tijd meer. Clemente is de leider, Marcus is een penitenziere, getraind om afwijkende elementen in een misdaad op te sporen en de verborgen kanten van het kwaad te ontdekken. Marcus is de enige die het meisje kan redden.
Hun pad kruist dat van Sandra, een politiefotograaf. Zij legt ogenschijnlijk onbetekenende details vast, omdat ze weet dat zich daarin aanwijzingen bevinden die naar de dader kunnen leiden.
Op zoek naar het meisje stuiten ze op een reeks moorden, die een gruwelijk patroon kennen: iemand brengt onbestrafte moordenaars in contact met de nabestaanden van hun slachtoffers. Wanneer gerechtigheid niet meer mogelijk is, is er alleen nog de keuze tussen vergeving en wraak.

Oorspronkelijke titel: Il tribunale delle anime
Uit het Italiaans vertaald door: Henrieke Herber en Karoline Sabbatino
paperback
15x23 cm.
ca 416 pagina's
ISBN 9789028424630
prijs € 19,90
Bestel

 

De Souffleur

Agente Mila Vasquez is gespecialiseerd in het opsporen van vermiste kinderen. Zij wordt toegevoegd aan een rechercheteam dat achter een seriemoordenaar aan zit, een ongrijpbare tegenstander die de politie steeds een stap voor is. Mila zet alles op alles om hem te doorgronden, maar ze heeft niet in de gaten dat zijn duistere geest ook leden van het rechercheteam aantast. En ondertussen begint de tijd te dringen, want een van de verdwenen slachtoffers is mogelijk nog in leven...

Oorspronkelijke titel: Il suggeritore
Uit het Italiaans vertaald door: Els van der Pluijm
paperback
12x20 cm.
512 pagina's
ISBN 9789028423992
prijs € 10,00
Bestel